Nervozohet Leonora Jakupi ndaj komentuesit: “Ta thaftë zoti gojën ty”

SHOWBIZ

Në mbështje të Hashim Thaçit doli të jetë këngëtarja e pëlqyer e shumë e dashur për të gjithë Leonora Jakupi.

Këngëtarja e cila vjen nga Drenica nuk ka hezituar të i dal në mbrojtje ish presidentit të Kosovës Hashim Thaçit, me një fotografi të publikuar në rrjetin social Instagram e cila mbanë shkrim “Liria ka emër”dhe si mbi shkrim “Deri kur duhet ta paguajm çmimin per Liri? Perjetesisht krenare me vlerat tua UÇK.

Por një komentues nuk ka hezituar të i komentoj këngëtarës duke i shkruar “Thaqi ta ka tha kaqepin ty”.

Këngëtarja nuk është menduar shumë të i kundërpërgjigjet këtij komentuesi duke i thënë ” ta thafte Zoti gojen Ty”.

Si duket kjo gjë e bëri tejet nervoze këngëtarën./OnAir