Njihuni me Sheikun shqiptar nga Prizreni me aksesor ne qaf deri ne 30.000€!

SHOWBIZ

Dibran Hoxha i njohur me nofken Kobra njihet per jeten e tij super luksoze dhe me shum ferma perreth vetes!

Ai nuk heziton ti postoj te mirat materiale qe i posedon neper rrjetet sociale!

Keshtu ne llogarit e tij ka postuar alsesor te mdryshem ku vlera e tyre arrin deri ne 30 mi euro! Po po mos u cuditni deri ne 30 mi euro vetem per nje qafore!