Numër i madh i bashkatdhetarëve mbërrijnë në Kosovë për të votuar Vetëvendosjen

LAJME

Numër i madh i mërgimtarëve kanë arritur në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.

Portali Realiteti ka siguruar disa pamje brenda aeroplanëve dhe hapësirës së Aeroportit.

Padyshim se numër i madh i tyre kanë ardhur në Kosovë ekskluzivisht për të votuar ditën e nesërme edhe atë për Albin Kurtin e Lëvizjen Vetëvendosje.

Më poshtë, pamjet ku shihet se me eufori të madhe japin mbështetje Lëvizjes Vetëvendosje: