Pas 31 vitesh e sheh djalin e saj,shikoni reagimin (Video)

KURIOZITETE

Kjo grua e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh burgim në Siri.
Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë, shkruan lajmi.net

Nëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar.
Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falenderoj Zotin që të pashë para se të vde.s”.

Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”.
Shikojeni takimin prekës të tyre në videon më poshtë. /Lajmi.net/