Pro testë në Kumanovë, kërkohet drejtësi për rastin e Almirit!

LAJME

Sot në ora 12:30 në Kumanovë u protestua për rastin e Almirit, njofton portali Realiteti.

Qindra qytetarë dolën njëzëri, që të kërkojnë drejtësi pas vendimit të Gjykatës Themelore të Kumanovës për ta dërguar në b ur g e fektiv prindin e Almir Aliut, Sedat Aliun bashkë me vëllain e tij Abdulla Aliu dhe kushëririn Sami Demiri. Të tre janë të dënuar me b u rg efektiv prej gjashtë muaj për veprën “dh u në”. /Realiteti