Ra nga djepi kur ishte tre muajshe, mjeku bën mrekulli për 13-vjeçaren

KURIOZITETE

Kurse ishte vetëm tre muajshe, Charlotte Ponce ra nga djepi. Pas asaj dite jeta e saj nuk do të ishte e thjeshtë.

Ajo mori lë ndime të shumta në fytyrë. Hunda e saj u th ye dhe për 13 vite vajza vuajti aq sa vetëm ajo e di. Hunda, veshi i saj i djathtë, një pjesë e buzëve dhe faqet e saj nuk ishin si të fëmijëve të tjerë.

Sa herë shikohej në pasqyrë ajo nuk e donte veten e saj. Prindërit e saj e humbën si kujdestarinë e vajzës së tyre, por edhe të djali. Charlotte së bashku me vëllanë shkuan të jetonin me gjyshërit e tyre Sharon dhe Tim Ponce, transmeton Lajmi.net.

Por kur ishte 13 vjeçe ajo u lumturua nga një mjek. Ai kishte dëgjuar se Charlotte po vuante nga de presioni prej pamjes së saj dhe për pesë vite Dr. KoongKrit Chaiyaste, një kirurg plastik pediatrik në Spitalin Beaumont në Royal Oak, Mich. rindërtoi fytyrën e saj.

Edhe pse kishte shumë dhimbje pas ope racioneve, ajo as nuk u ankua as nuk qau dhe dhe as nuk lëshoi qoftë edhe një bri tmë të vogël. Sot ajo jo vetëm që është e fortë, por edhe ndihet e bukur dhe është e lumtur. /Lajmi.net