Ramiz Kelmendi: Unë jam më i mençur se Behgjet Pacolli

LAJME

Biznesmenët Ramiz Kelmendi dhe Behgjet Pacolli janë dy prej njerëzve më të pasur në Kosovë.

Të dy janë edhe pjesë e politikës kosovare dhe, përvec deputetë, kanë bartur pozita të larta qeveritare.

Në një intervistë me Ramiz Kelmendin në shtëpinë e tij luksoze në Pejë, u se kush është më i pasur ai apo Pacolli,

Kelmendi përgjigjet duke thënë:

“Unë jam më i mençur”.