Remzie Osmani sjellë imazhin e bukur me djalin e mbesën

SHOWBIZ

Remzie Osmani nuk ka shumë kohë që është bërë gjyshe për herë të parë.

Këngëtarja kosovare po ndanë kohë të mjaftueshme me familjen sidomos gjatë kësaj kohë që nuk ka dasma e koncerte, shkruan “Kosovarja”.

Ema është mbesa e saj e cila e ka ndryshuar gjithë atmosferën familjare duke ju shtuar harmoninë në shtëpi.

Së fundmi, gjyshja e saj Remzia ndanë një imazh të këndshëm me Hamin dhe Emën.

Sa mirë po duken.