Rrallë mund të shihni kunata të tilla si nuset e Haradinajve

SHOWBIZ

Edhe familja e ish-kryeministrit Ramush Haradinaj, kohët e fundit është mediatizuar mjaft shumë.

Familja Haradinaj me prejardhje nga Gllogjani i Deçanit vazhdon të jetë e madhe, pavarësisht tre vëllezërve e babait Hilmiut, të cilët mungojnë për të plotësuar portretin familjar.

Djali më i madh i familjes është, Ramushi, pastaj Dauti, si dhe Frashëri e Vetoni.

Ramushi e Dauti janë të njohur për publikun, kurse dy të tjerët njihen veç si vëllezërit e tyre pasi që nuk janë të inkuadruar në politikë.

Ramushin e Dautin përveç politikës i lidhin edhe dy bashkëshortet e tyre të cilat janë edhe motra por edhe kunata të cilat përfliten shpesh herë për pamjen e tyre.

Kurse jo më pak e përmendur është edhe bashkëshortja e Frashërit Vesa.

Tri kunatat shihen të kenë raporte të mira në mes vete pasi që jo rrallëherë janë parë bashkë në organizime të ndryshme, party e ahengjet të tilla.

Së fundi tri bukuroshet Haradinaj sjellin imazhim për ti marrë shembull në çdo aspekt