Sara dhe Riniani puthen në prapaskenë, reagon Atdheu

SHOWBIZ

Edhe pse nuk ishte i pranishëm në studio, Atdheu pati debat të ashpër me konkurrentët përmes lidhjes me Skype.

Atdheu fillimisht tregoi se ka marrë një mesazh kërcënues, ku i kërkohej që ta linte Sarën të qetë.

Më pastaj, u bë e ditur se Sara dhe Riniani kanë shkëmbyer puthje në prapaskenë, gjë që e bëri Atdheun të acaronte.

Sara tha se puthja nuk ndodhi me qëllim por pa dashje, ndërsa Atdheu tha se ai ka shkëputur çdo gjë me atë.

Në fund, Atdheu tha se e ka të konfirmuar me audio ku Riniani e pranon se puthja nuk ishte aksidentale dhe do ia dërgojë produksionit.