Shikoni çka i ndodh në një mbr.ëmje nate Gjyste Vulajt në Zurich (Pa.mje)

SHOWBIZ

Shikoni çka i ndodh në një mbr.ëmje nate Gjyste Vulajt në Zurich (Pa.mje)

Në një mbrëmje muzikore në Zvicer Go/ditet në fytyrë Gjyste Vulaj ja kush e god iti….Këngëtarja e njohur e pop-folk Gjyste Vulaj është nënë e dy fëmijëve. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…