U dashurua me 76-vjeçaren në varrimin e djalit të saj, 23-vjeçari ‘pushton’ TikTok-un me videot pasionante

KURIOZITETE

Ndoshta shumë pak personave i kujtohet çifti i pazakontë, ku djali 21-vjeçar u martua me me një grua 54 vite më të madhe, dy javë pasi u njohën në varrimin e djalit të të moshuarës në vitin 2015.

Gary Hardwick ka qenë 17 vjeç, kur e njohu Almedën në varrimin e djalit të saj, ndërsa ajo ishte 71 vjeç. Para se djali të njihte Almedën, ai kishte qenë në një lidhje me një grua tjetër 77-vjeçare.

Në rast se po pyesni veten se çfarë ka ndodhur, “zogjtë” e dashuruar janë ende së bashku. Në fakt, pasi ata kohët e fundit kanë debutuar në TikTok, ata e kanë zgjeruar biznesin e tyre në internet.

‘Only Fans’ është një platformë që u mundëson përdoruesve, si p.sh. artistë, modele, ndikues dhe yje pornografie për të publikuar përmbajtjen që prodhojnë (foto dhe video), duke siguruar akses ekskluziv për abonentët e tyre “tifozë” për një tarifë (pajtim).

Ndërsa në TikTok, çifti ndan video pasionante, shumë prej të cilave Gary i këndon partneres së tij, duke e parë atë thellë në sy përpara se ta mbushte në puthje. Në këtë mënyrë ata janë bërë edhe më viral. l.k/abcnews.al