Valon Syla: “Këta të Maqedonisë janë më të kqi, s’ka ma të kqi se ta”

LAJME

Valon Syla pronari i gazetës Metro, i shumë komentuari ditëve të fundit për shkrimin e tij ofendues ndaj shqiptarë e në diasporë sot në emisionin debativ Debat Plus ka komentuar për sulmin ndaj tij dhe mes tjerash kur ka përmendur kërcënimet ka cekur se “Keta te Maqedonise jane mat tkqij ska mat kqij se kta”

Niveli i debatit te tij tregon edhe vet autoritetin e tij, keshtu qe hapesira e lejuar neper emisione televizive per individ (banalist) te tille tregon mjerimin e mediave ne Kosove

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4039548002726128&id=100000129042095