Valon Syla: Qenat e diasporës e kanë lëshuar vendin, kanë ikë

LAJME

Valon Syla vazhdon akuzat ndaj diaspores: Na e kem çliru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë. /Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar akuzat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çliruar vendin ndërsa ata kanë ikur. / Pаk sеkondа pаs hаpjеs së mаrkеtingut shfаqеn PAMJET EKSKLUZIVE