Veprimi i drenicakut, paratë e trustit ia dhuron fondit për mbrojtjen e Hashim Thaçit

LAJME

Që nga e premtja është publik krijimi i një fondacioni përmes së cilit do të ofrohet mbështetje për ndihmën juridike për ish presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Për ata që duan ta mbështesin këtë fond, është vënë në dispozicion edhe numri i xhirollogarisë.
Njëri prej tyre që ka vendosur të jep para për këtë fond është Arif Behrami nga Baksi i Skënderajt.

Ai ka njoftuar se paratë që i takojnë nga 10 për qindëshi i trustit do t’i ndaj për këtë fond, shkruan Magazina.al

Njoftimin e ka bërë të ditur përmes facebookut. “Sot në konsultim me familjen, vendosa që mjetet të cilat më takojnë nga 10% e kursimeve pensionale në Trust, t’i dedikoj fondit për mbrojtjen e Hashim Thaçit dhe UÇK-së në Hagë”, ka shkruar Behrami i cili ka vendosur edhe sloganin “Liria ka emër”. Magazina.al