Votojnë bashkëshortja dhe djali i Kadri Veselit

LAJME

Bashkëshortja e Kadri Veselit, Violeta së bashku me djalin, Klestorin, kanë votuar në qendrën e votimit në shkollën “Faik Konica”, në Prishtinë, sot në mesditë.

Votimi është përcjellë edhe nga mediat.

Ata kanë kryer të drejtën e tyre të votimit pa kryefamiljarin Kadri Veseli.

Është hera e parë që Kadri Veseli ka munguar në një proces të tillë zgjedhor për shkak që nga nëntori i vitit të kaluar është duke u përballë me procesin gjyqësor në Hagë.