Voton Lutfi Haziri, të gjithë sytë nga vajzat e tij

LAJME

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka votuar pak më parë në komunën e tij.Haziri ka votuar bashkë me gruan dhe vajzat e tij.

Dy vajzat e Hazirit kanë marrë vëmendjen e të tjerve, derisa janë dukur për bukuri.