Zhduken dy motra në Pejë

LAJME

Policia në raportin 24-orësh ka bërë të ditur se një femër i ka raportuar të zhdukura dy motrat e saj.

“Më 16.11.2020 ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy motrat e saj janë larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raportin e Policisë. /Zëri