Zhduket vajza nga Peja, nëna e saj thotë se ajo përdorë substanca narkotike!

LAJME

Raportohet se në fshatin Vitomiricë, Pejë, një grua ka raportuar se vajza e saj ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas ankueses, viktima është përdoruese e substancave narkotike.